In het kort

Schrijver en blogger op The Beautyboulevard

Ik blog al ruim vier jaar op The Beautyboulevard. Door het opzetten van dit blog, heb ik een hoop geleerd als het gaat om marketing, social media, maar ook web design.

Marketing

70%
Web Design

60%
Social Media

85%
Schrijven

90%

SKILLS

Enthousiast, gepassioneerd en toch nog een beetje perfectionistisch. Zo val ik wel een beetje samen te vatten.

01 BLOGGER

Ik blog nu al ruim vier jaar op The Beautyboulevard, een tweetalig beauty en fashion blog. Ook deel ik elke zondag blog en biz tips, zodat iedereen met zijn of haar blog kan groeien.

02 SCHRIJVER

Ik heb al een aantal concepten geschreven en die hebben mij erg geholpen om mijn schrijfstijl te verbeteren. Uiteindelijk ben ik van plan om een boek te schrijven.

03 WEB DESIGN

Ik heb al ruim vier jaar ervaring met web design. Zo heb ik al een hoop bloggers geholpen om een beter blog te krijgen. Ook heb ik meegeholpen aan het designen van een online magazine.

04 VERTALER

Mijn blog is tweetalig. Ik blog namelijk in het Engels en Nederlands. Dit doe ik al ruim drie jaar en daarom heb ik veel ervaring met het vertalen van teksten. Ik bied daarom ook aan om teksten te vertalen van anderen.

WAT IK AANBIED

Ik bied verschillende diensten aan om u te helpen. Dit doe ik tegen een altijd lage prijs.

FREELANCE WRITER

SOCIALMEDIA MANAGEMENT

WEB DESIGN

SOCIAL STARTUP

WEB REVIEW

VERTALING VAN TEKSTEN

PROFESSIONAL SKILLS

90
Creativiteit
75
Teamwerk
60
Flexibiliteit
80
Schrijven
90
Bloggen
70
SOCIAL MEDIA

WAT MENSEN ZEGGEN OVER CELINE KLOOSTER

  • “Wanneer ik er op mijn website technisch gezien even niet uit kom, staat Celine Klooster altijd klaar met haar kennis over WordPress en webbeheer.”

    Tessa van Verk

    Blogger

  • “Celine komt niet alleen met oplossingen voor je probleem, maar ook hoe ze te voorkomen. Zo heeft ze mij geleerd hoe ik een back-up moet maken van mijn website. Ik kan nu met een gerust hart mijn site updaten!”

    Samantha Michalewski

    Blogger