HI! Ik ben Celine Klooster

Freelance Tekstschrijver & Blogger

Ben je op zoek naar een gepassioneerde tekstschrijver die vol enthousiasme haar pen oppakt? That’s me!

Freelancer

Deze veelzijdige freelancer pakt projecten met beide handen aan. Van tekstschrijver tot webdesign. Bekijk mijn portfolio voor alle projecten.

Reisblogger

Door te reizen doe je ervaringen op. Bijzondere ervaringen, die voor altijd vastgelegd moeten worden. Dat doe ik onder andere in mijn reisverhalen.

Testimonials

“Celine komt niet alleen met oplossingen van je probleem, maar ook hoe ze te voorkomen. Zo heeft ze mij geleerd hoe ik een back-up moet maken van mijn website. Ik kan nu met een gerust hart mijn site updaten!”

Samantha Michalewski

“Seller achieved goal. I liked the nicely written report.”

Slim Winnen

“Zeer getalenteerde schrijfster. Ik ben uitermate tevreden met de toewijding en moeite die ze aan het werk heeft besteed. Ik kijk ernaar uit om ook in de toekomst met haar samen te werken.”

Mark Marksen

Ik help jou om succes te bereiken!

Door mijn vijf-jaar ervaring als blogger heb ik veel geleerd over bloggen, webdesign en sociale media. Ik bied dan ook verschillende diensten om van uw website een groter succes te maken.

Tekstschrijver

Sociale media manager

Webdesign specialist

Vertaler

Tekstschrijver

Je hebt een onderwerp of verhaal in je hoofd, maar je weet niet precies hoe je deze in een pakkende tekst kan neerzetten. Daar ben ik voor!

Social Media Manager

Op zoek naar meer verkeer naar jouw website of wil je juist meer volgers of engagement, maar weet je niet hoe? Ik kan je helpen!

Webdesign

Een professionele uitstraling voor jouw WordPress website die jouw bezoekers in leads genereert is belangrijk. Daar kan ik mee helpen!

Vertaler

Een unieke tekst die vertaalt moet worden in het Engels of Nederlands?  Ik vertaal jouw teksten op een creatieve manier!

Over Mij

Hi! Ik ben Celine Klooster, freelance journalist, blogger en tekstschrijver. Ik ben geboren in 1999 in Haarlem en ben momenteel tweedejaars student Communicatie -en Informatie Wetenschappen aan De Vrije Universiteit Amsterdam. Ik ben werkzaam geweest als freelancer voor verschillende bedrijven.

Als tekstschrijver werk ik vol enthousiasme aan verschillende projecten en schrijf, schrap, tik en werk ik binnen de gestelde deadline. Ik schrijf zowel commerciële teksten als journalistieke producties.

Ook zet ik mij graag in als social media manager om zo de juiste doelgroep te bereiken. Wat kan je het beste plaatsen om jouw boodschap naar voren te brengen en hoe geef je daar invulling aan? 

Alles wat ik doe, doe ik met veel enthousiasme en oprechte interesse.

 

Succesvolle Projecten

Artikel: Fotografie op vakantie

Projecten over reizen zijn projecten die perfect bij mij passen. Reizen doe ik met alle liefde en heb hier dan ook veel ervaring mee. Een fijn artikel om te schrijven.

Artikel: Bijenbar met knikkers

Voor Knikkerprins heb ik regelmatig verschillende artikelen geschreven. Hiervoor heb ik eerst veel onderzoek gedaan om vervolgens verschillende artikelen te schrijven.

Blog: The Beautyboulevard

Vijf jaar geleden begon ik met mijn blog, The Beautyboulevard en na een paar maanden stroomde de bezoekers al binnen. Een succesvol project, die nog steeds bezig is.

Ik pak jouw project met beide handen aan! Neem contact met mij op!