Over mij

Hi, Ik ben Celine Klooster!

Ik ben freelance journalist, blogger en tekstschrijver. Ik ben geboren in 1999 in Haarlem en ben momenteel tweedejaars student Communicatie -en Informatie Wetenschappen aan De Vrije Universiteit Amsterdam. Ik ben werkzaam geweest als freelancer voor verschillende bedrijven.

Als tekstschrijver werk ik vol enthousiasme aan verschillende projecten en schrijf, schrap, tik en werk ik binnen de gestelde deadline. Ik schrijf zowel commerciële teksten als journalistieke producties.

Ook zet ik mij graag in als social media manager om zo de juiste doelgroep te bereiken. Wat kan je het beste plaatsen om jouw boodschap naar voren te brengen en hoe geef je daar invulling aan?

Alles wat ik doe, doe ik met veel enthousiasme en oprechte interesse.

Inspiratie & mijn passie

Dankzij de verschillende opdrachtgevers met wie ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken, ben ik in contact gekomen met verschillende inspirerende mensen en verhalen. Veel bedrijven hebben een passie voor een product of voor een bepaald doel wat ze willen bereiken. Het streven naar zulke doelen is wat mij inspireert om door te zetten en niet te stoppen.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen om achter hun verhaal te komen. Ook omring ik mij graag met creatieve en vrolijke mensen om zo aan meer ideeën te komen en om daarnaast een leuke werksfeer te creëren. 

Wat doe ik voor werk?

Ik ben een veelzijdige freelancer en werk dan ook voor verschillende opdrachtgevers met verschillende doelen. Zo werk ik als tekstschrijver en schrijf ik graag teksten in verschillende niches. Ook werk ik als vertaler om zo een link te creëren tussen het Nederlands en het Engels.

Door mijn ervaring met bloggen, heb ik ook ervaring met webdesign en social media. Dit zijn twee andere passies van mij en daarom ben ik het afgelopen jaar bezig geweest om van deze passies iets te maken. Zo help ik graag mensen vol enthousiasme om een succesvolle en winstgevende website te maken.

Ben je op zoek naar een gepassioneerde freelancer die vol enthousiasme haar pen oppakt? That’s me!

Succesvolle Projecten

Artikel: Fotografie op vakantie

Projecten over reizen zijn projecten die perfect bij mij passen. Reizen doe ik met alle liefde en heb hier dan ook veel ervaring mee. Een fijn artikel om te schrijven.

Artikel: Bijenbar met knikkers

Voor Knikkerprins heb ik regelmatig verschillende artikelen geschreven. Hiervoor heb ik eerst veel onderzoek gedaan om vervolgens verschillende artikelen te schrijven.

Blog: The Beautyboulevard

Vijf jaar geleden begon ik met mijn blog, The Beautyboulevard en na een paar maanden stroomde de bezoekers al binnen. Een succesvol project, die nog steeds bezig is.

Ik pak jouw project met beide handen aan! Neem contact met mij op!