Celine's Reisverhalen

Avonturier, Fotografie Fanaat, & Professionele Blogger Blijf op de hoogte!

“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Reizen is een van mijn favoriete dingen om te doen. De wereld is zo mooi en elke stad heeft gewoon iets moois. Zo ben ik in juli 2018 drie weken naar Amerika geweest waar ik de mooiste natuurfenomenen heb gezien. In juli 2019 ga ik drie weken in mijn eentje naar China, Beijing waar ik ga studeren en daarnaast de mooiste dingen ga zien.

Recente Reisverhalen

Reisverslag Beijing | Wat moet je bekeken hebben?

Reisverslag Beijing | Wat moet je bekeken hebben?

Afgelopen zomer ben ik naar China geweest via het programma Experiencing China van Tsinghua University. Ik verbleef er nog een weekje en in dit weekje heb ik natuurlijk nog veel dingen bezocht wat je in dit reisverslag Beijing kan lezen. Heb je deel 1 nog niet...

Experiencing China 2019 | Hoe was het daar?

Experiencing China 2019 | Hoe was het daar?

Op 10 juli 2019 was het eindelijk zo ver, ik zou voor drie weken naar Beijing, China gaan om te sturen aan Tsinghua University. Een paar maanden daarvoor had ik alles op alles gezet om naar een summer school van deze universiteit te gaan en in april kreeg ik dan...

Rondreis West-Amerika | Reisverslag

Rondreis West-Amerika | Reisverslag

San Francisco De eerste paar dagen waren we in San Francisco. Een prachtige stad, die we de eerste dag nog niet helemaal hadden ontdekt. De eerste dag waren we allemaal natuurlijk moe van de elf uur lange reis. We kwamen namelijk 12 uur ‘s middags aan en dat terwijl...

Mijn volgende reizen

China
Beijing

Highlights

Een van mijn highlights is denk ik nog wat gaat komen. Ik ga namelijk in juli 2019 in mijn eentje naar China, Beijing. Hier ga ik twee weken studeren aan Tsinghua University en daarnaast ga ik nog één week reizen. Ik hoop hier veel over mijzelf te leren en daarnaast ook de cultuur van China te ontdekken.

Rondreis door Amerika

1. Zion National Park

Een van mijn highlights was toch wel het bezoeken van Zion National Park in Amerika. Een prachtig natuurpark met als hoogtepunt toch wel de hike naar een prachtige waterval.

2. Las Vegas

Las Vegas is natuurlijk iets compleet anders dan natuur, maar een geweldige stad om een paar dagen in te verblijven. Er is daar zoveel te zien, van casino’s tot een indoor achtbaan. Alles kan in Las Vegas!

3. Death Valley

Met ruim 53 graden hebben we een dag doorgebracht in Death Valley. Een gigantische woestijn dicht bij Las Vegas. Heel bijzonder om zo’n woestijn eens te zien.